DD BERGEN RYGGSÄCK 55L CAMO

Produkten är tyvärr slut i lager. Tryck gärna på knappen "bevaka" och fyll i din e-mail adress så får du mail när lagret uppdateras, eller kontakta oss så kan vi informera dig i förväg. :-)  

DD Bergen Ryggsäck 55liter, i färg CAMO är en slitstark och modulär system som väger 1,7kg. Huvud säcken är 37 liter. På sidorna finns 2 avtagbara fickor som rymmer vardera 5 liter. På framdelen finns en avtagbar Action Pack som rymmer 8 liter som kan bäras separat som midja förvarings bälte eller över axeln. Ryggsäcken kan anpassas så att den passar dina utflykter, från en vandring till och med att ha med den som tillåtet handbagage på dem flesta flygbolag. 

DD Bergen har gott om plats i huvudfacket, samt en rad fickor för att hålla mindre föremål på plats. De två sidofack (5 liter vardera) är stora nog för att hålla till exempel en Frontline hängmatta på varje sida, och dess webbing loops är kompatibla med måtten som används i MOLLE-systemet.

Fickan på framsida är DD-s Action Pack och rymmer 8 liter. Den kan tas loss och bäras rund midjan eller rund axlarna. Där kan du till exempel förvara din Frontline hammock eller det kompletta Superlight systemet eller din DSLR-kamera. 

Tips: Det snabbaste sättet att öppna sidfickorna är att vika materialet ovanför blixtlåset innan du öppnar eller stänger dragkedjan. När du inte behöver öppna blixtlås, lämna materialet så den täcker låset - det tar längre tid att öppna ryggsäcken, vilket gör det svårt för tjuvar och fickor.

- Vikt: 1,7kg
- Färg: CAMO
- Material: Tillverkad av 600D Oxford med PVC-beläggning
- Volym huvud säck: 37-liters huvud fack, med en intern ficka och en dragkedja på locket, vattentätt foder.
- Volym 2 sidopåsar: Två avtagbara sidofack, 5 l kapacitet vardera, med blixtlås.
- Volym DD Action Pack: Avtagbar DD Action Pack på framsidan 8 liter som kan bäras som midja förvarings bälte eller rund axeln. Huvud fack med nätavskiljare på insidan samt 2 sidfickor och en framficka, alla med dragkedja
- Övrig: MOLLE-kompatibelt anslutningssystem
- Extern hydration åtkomst
- Ryggsäcken har en vadderad midjeband samt ett bröstband.