BUSHMEN PUMP & BAG

119 kr

Bushmen Pump & Bag, en praktisk 12L vattentät väska med en ventil i botten som har många olika användningsmöjligheter såsom en dry bag, en pump till din madrass, en kran (när den fylls med vatten), en kudde när du fyller den med dina kläder eller luft, en boj i vattnet. Alltså, ett mycket funktionellt komplement till din campingutrustning. Pump&BAG är gjort av 20D nylon med en TPU coating. Sidsömmarna är svetsade och öppningskanterna är förstärkta så den är vattentätt och blir enklare att stänga. Den passar till Bushmen Airmat Spartan, Airmat Camp och Airmat Camp +

Användning som en vattentätt packpåse, drybag 12liter: 
Den stängs genom "rullstängning" rulla den förstärkta kant 3 gånger och sedan stänga spännet. Vid ordentlig stängning är den vattentätt klassad enl. IP67. När påsen är laddat och den är stängt kan du dessutom trycka ut lyften genom öppning, trycka ut luft och sedan stängning av ventilen så du minskar volymen kraftigt och får plats över i ryggsäcken, kajaken eller cykelväskan. 

Användning som pump:
När du använder den som en pump sätter du pumpens ventil i madrassens ventil och sedan öppnar du påsen för att "fånga" in lyft, stäng och rulla upp så luften tvingas in i madrassen så du slipper blåsa upp den med munnen som är mera enkelt och hygieniskt.
VIKTIG: använder du som en pump ta hand om att insidan av väskan är torr så att ingen fuktig luft blåses in i madrassen! 

Användning som kran:
Den ena sidan av påsen är svart så solen snabbt värmer upp vattnet i påsen. Häng upp påsen med vattnet och så fungerar ventilen i botten som en kran, under vilken du bekvämt kan tvätta något så länge vattnet räcker. ! Viktig: Pump inte madrasser med vatten inuti! Ta hand om att den är helt torr när du använder den som pump. 


Storlek: 12Liter, 35x60x1cm (+spänne), hoppackat är den 19x6x4cm
Vikt: 100gram
Färg: ena sidan är ljusgrön och den andra svart.