DD PONCHO TARP

Produkten är tyvärr slut i lager. Tryck gärna på knappen "bevaka" och fyll i din e-mail adress så får du mail när lagret uppdateras, eller kontakta oss så kan vi informera dig i förväg. :-)  

DD Poncho Tarp, en regnponcho + en tarp! Den perfekta kombinationen att ha med sig på vandring eller resan. 

Är det en helt vattentät poncho eller en mångsidig och tuff tarp? Svaret är båda. DD Poncho Tarp kommer att hålla dig torr under regniga utflykter, tack vare den 3 000 mm-klassade PU-beläggningen (samma tidtestade material som används i DD-tarps sortiment) och den drag-justerbara huven. 

Den täcker överkropp, armar och ben. Ryggdelen är längre så att du kan slänga den över din ryggsäck för att täcka även den från regn. Den har förstärkta tryckknappar på sidan så du är skyddat från alla sidor och kanter med behåll av rörelse frihet. *!

*! Poncho är mest lämpligt för personer som är längre än 1,62m så att den längre rygg delen inte släps över marken. 

Användningen slutar dock inte där! Denna poncho fungerar också som en presenning/tarp. Den har åtta fästöglor längs kanten vilket gör att du kan använda den som en fullvärdig tarp med olika uppsättningsmöjligheter. Storleken är 2,5 m x 1,4 m så den täcker dig och dina grejer när du behöver skydd. 

För att använda den som tarp/bivi stänger du huven och knyter fast den med den långa dragsträngen, lossna tryck knapparna, gör i ordning en ridge lina eller använd vandringsstavar genom fästningspunkter för att skapa din egen bivi eller tarp skydd. Se bilderna för inspiration. 

Storlek: 2,5m x 1,4m
Färg: olive grön
Vikt: 500gram