BUSHMEN TARP 4x3 ULTRALIGHT

Produkten är tyvärr slut i lager. Tryck gärna på knappen "bevaka" och fyll i din e-mail adress så får du mail när lagret uppdateras, eller kontakta oss så kan vi informera dig i förväg. :-)  

Bushmen Tarp 4x3 ultralight, en stor lätt tarp som mäter 4x3meter och väger endast 600gram, packat volym: 23x8,5x8,5cm. En bra tarp över din hängmattan när du vill ha lite större levnadsyta samt vill hålla vikten nere. Den packas lätt i ryggsäcken på vandring eller passar när du  paddlar, cyklar, mm. En bra stor tarp för alla outdoor entusiaster som vill ha möjlighet att kunna skydda sig mot regn och vind.  

Tarpen är sydd i ultralätt 15D silnylon förstärkt med micro ripstop. Den är 100% vattentätt (upp till 2500mm HH). Det finns i total 16 loopar arrangerade runt kanten och 3 på mitten av tarpen. Så tillräckligt för att kunna hänga den hur du vill.
Själva sy-linjen mitten på tarpen är förstärkt med ett varm svetsad tape. Denna teknik säkerställer att tarpen är helt vattentät och samtidigt förstärkt i mitten.
Tarpen kommer med 6 x 3m tarplinor med spännare och en packpåse med handtag. 

Vikt: 600g
Storlek: 4x3meter / i packpåse: 23x8,5x8,5cm
Färg: mörk oliv/brun
Material: silnylon förstärkt med microripstop
Den kommer med 6 tarplinor samt i en packpåse med handtag. 

Obs! Bushmen gör sitt bästa för att bibehålla högsta produktionsstandard och kvalitet, men de fysiska parametrarna för produkterna (som vikt eller dimensioner) kan skilja sig från specifikationen inom ~ 3%.