BUSHMEN THERMO TARP 4x3

Produkten är tyvärr slut i lager. Tryck gärna på knappen "bevaka" och fyll i din e-mail adress så får du mail när lagret uppdateras, eller kontakta oss så kan vi informera dig i förväg. :-)  

Bushmen Thermo Tarp 4x3 meter, i färgen olive, är en stor rektangulär, vattentät tarp med ett värmeisolerande lager. Perfekt för dig som vill ha mer komfort och större levnads utrymme. Pga. att den är 4 meter lång passar den perfekt som skydd över lite längre hängmattor. Den väger 1,1kg och har 19 fästnings öglar.

Tarpen är gjord av ett extremt lätt, vattentät och mycket slitstark polyester med en ripstop-väv. Översidan är mörkgrön och smälter fint in i skogen och undersidan är täckt med ett isolerande lager. Det isolerande lager reflekterar kroppsvärmen och bibehåller värmen under kalla nätter. Använder du den isolerande sida mot solen så speglar den solens stålar och sänker temperaturen under tarpen avsevärt.

Tarpens kanter är försedda med ett trippelsydd band och har totalt 19 öglar så du kan sätta/hänga upp den på många olika sett och i nödsituation kan den fungera som en signalfilt.  Öglans konstruktion möjliggör en bättre fördelning av krafterna. Alla hörn är extra förstärkta.

Det värmeisoleringsskiktet skyddar mot UV-strålning. Laboratorietester bekräftar att UV-skyddsfaktorn för THERMO-Tarps är på högsta möjliga nivå av UPF 50+

Vikt: 1,1kg
Storlek: 4x3meter / i packpåse: 30cm x16cm diameter
Färg: Mörk oliv på övre sidan, undersidan ett värme isoleringslager silver färgad
Material: Ripstop väv.
Maximal belastning: 70kg
UV-skyddsnivå: UPF 50+
Tarpen kommer i en packpåse med handtag. 

Obs! Bushmen gör sitt bästa för att bibehålla högsta produktionsstandard och kvalitet, men de fysiska parametrarna för produkterna (som vikt eller dimensioner) kan skilja sig från specifikationen inom ~ 3%.