BUSHMEN TARP 3x3 ULTRALIGHT

Produkten är tyvärr slut i lager. Tryck gärna på knappen "bevaka" och fyll i din e-mail adress så får du mail när lagret uppdateras, eller kontakta oss så kan vi informera dig i förväg. :-)  

Bushmen Tarp 3x3 ultralight, en av dem absolut lättaste tarpar i formatet 3x3 meter som finns på marknaden. Den väger endast 425g och tar liten plats i ryggsäcken, ett måste om du vill resa lätt. En bra tarp över din hängmattan eller att ha med sig när man paddlar, vandrar, cyklar, perfekt för alla outdoor entusiaster som vill ha möjlighet att kunna skydda sig mot regn och vind.  

Tarpen är sydd i ultralätt 15D silnylon förstärkt med micro ripstop. Den är 100% vattentätt (upp till 2000mm H2O). Det finns i total 19 loopar arrangerade runt kanten, därav 3 genom mitten av tarpen. Så tillräckligt för att kunna hänga den hur du vill.
Själva sy-linjen mitten på tarpen är förstärkt med ett varm svetsad tape. Denna teknik säkerställer att tarpen är helt vattentät och samtidigt förstärkt i mitten.
Tarpen kommer med 6 x 3m tarplinor med spännare och en packpåse med handtag. 

Vikt: 425g
Storlek: 3x3meter / i packpåse: 20x7,5x7,5cm
Färg: mörk oliv/brun
Material: silnylon förstärkt med microripstop
Total 19 loopar/fästpunkter på tarpen, 16 rund kanten och 3 som går över mittenlinje

Obs! Bushmen gör sitt bästa för att bibehålla högsta produktionsstandard och kvalitet, men de fysiska parametrarna för produkterna (som vikt eller dimensioner) kan skilja sig från specifikationen inom ~ 3%.