BUSHMEN TARP 3X3 ULTRALIGHT

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Bushmen Tarp 3x3 ultralight, en av dem absolut lättaste tarpar i formatet 3x3 meter som finns på marknaden. Den väger 425g och i packsäcken tar den så liten plats som en 0,5 liter termos. Ett måste om du vill resa lätt. En bra tarp att ha med sig när man paddlar, vandrar, cycklar, egentligen för alla outdoor enthusiaster som vill ha möjlighet att kunna skydda sig mot väder och vind.  

Tarpen är sydd med ultralätt 15D silnylon förstärkt med microripstop. Det vattentäta silikonskiktet ger immunitet upp till 2000mm H2O. Det finns i total 19 loopar arrangerade runt kanten och 3 genom mitten av tarpen. Så tillräckligt för att kunna hänga den hur du vill.
Själva sylinjen i mitten av tarpen är förstärkt med ett varmsvetsad tape. Denna teknik säkerställer att tarpen är helt vattentät och förstärkt i mitten.
Tarpen kommer med 6 x 3m tarplinor med spännare och en packpåse med handtag. 

Vikt: 425g
Storlek: 3x3meter / i packpåse: 20x7,5x7,5cm
Färg: ljusbrun
Material: silnylon förstärkt med microripstop

Obs! Bushmen gör sitt bästa för att bibehålla högsta produktionsstandard och kvalitet, men de fysiska parametrarna för produkterna (som vikt eller dimensioner) kan skilja sig från specifikationen inom ~ 3%.