BUSHMEN TARP 3X2 ULTRALIGHT

Produkten är tyvärr slut i lager. Tryck gärna på knappen "bevaka" och fyll i din e-mail adress så får du mail när lagret uppdateras, eller kontakta oss så kan vi informera dig i förväg. :-)  

Bushmen Tarp 3x2 ultralight, en av dem absolut lättaste tarpar i formatet 3x2 meter som finns på marknaden. Den väger endast 300g, ett måste om du vill resa lätt. En bra tarp att ha med sig när man paddlar, vandrar, cyklar, passar alla outdoor entusiaster som vill ha möjlighet att kunna skydda sig mot regn och vind. 


Tarpen är 100% vattentätt (2500mm H2O) och gjord av microripstop "15D siliconized". Det finns i total 12 loopar arrangerade runt kanten och 1 i mitten av tarpen. Så tillräckligt för att kunna sätta upp den på många olika sett.
Själva sy-linjen i mitten av tarpen är förstärkt med svart varmsvetsad tejp. Denna teknik säkerställer att tarpen är helt vattentät och förstärkt i mitten.
Tarpen kommer med 6 tarplinor med spännen och en behändig packpåse med handtag. 

Vikt: 300g
Storlek: 3x2meter / i packpåse: 20x7,5x7,5cm
Färg: mörk olive/brun
Material: microripstop, 15D siliconized

Obs! Bushmen gör sitt bästa för att bibehålla högsta produktionsstandard och kvalitet, men de fysiska parametrarna för produkterna (som vikt eller dimensioner) kan skilja sig från specifikationen inom ~ 3%.