BUSHMEN CAMO THERMO TARP 4x3

Produkten är tyvärr slut i lager. Tryck gärna på knappen "bevaka" och fyll i din e-mail adress så får du mail när lagret uppdateras, eller kontakta oss så kan vi informera dig i förväg. :-)  

Busmen Camo Thermo tarp 4x3, är en stor rektangulär, vattentät tarp som passar bushcrafters, militär men också dig som vill smälta in i naturen pga Camo mönstret på ena sidan (isolerande silver färgad på andra sidan). Perfekt för dig som vill ha mer komfort och större levnads utrymme och längden på 4 meter gör att den passar perfekt som skydd över lite längre hängmattor. Den väger 1,1kg och har 19 fästnings öglar.

Tarpen är gjord av ett extremt lätt, vattentät och mycket slitstark polyester med en ripstop-väv. Översidan i Camo Woodland mönster smälter in i omgivningen medans det isolerande lager på andra sidan reflekterar kroppsvärmen och bibehåller värmen under kalla nätter. Använder du den isolerande sida mot solen så speglar den solens stålar och sänker temperaturen under tarpen avsevärt.

Tarpens kanter är försedda med ett trippelsydd band och har totalt 19 öglar så du kan sätta/hänga upp den på många olika sett och i nödsituation kan den fungera som en signalfilt.  Öglorna är utformade så att det blir en bättre fördelning av krafterna och alla 4 hörn är extra förstärkta så denna kombination gör att den är stark.

Det värmeisoleringsskiktet skyddar mot UV-strålning. Laboratorietester bekräftar att UV-skyddsfaktorn för THERMO-Tarps är på högsta möjliga nivå av UPF 50+

Vikt: 1,1kg
Storlek: 4x3meter / i packpåse: 30cm x16cm diameter
Färg: Camo Woodland på övre sidan, undersidan ett värme isolerings lager silver färgad
Material: Ripstop väv.
Maximal belastning: 70kg
UV-skyddsnivå: UPF 50+
Tarpen kommer i en packpåse med handtag. 

Obs! Bushmen gör sitt bästa för att bibehålla högsta produktionsstandard och kvalitet, men de fysiska parametrarna för produkterna (som vikt eller dimensioner) kan skilja sig från specifikationen inom ~ 3%.