BUSHMEN CAMO THERMO TARP 3x3

Produkten är tyvärr slut i lager. Tryck gärna på knappen "bevaka" och fyll i din e-mail adress så får du mail när lagret uppdateras, eller kontakta oss så kan vi informera dig i förväg. :-)  

Bushmen Camo Thermotarp 3x3 är speciellt avsedd för bushcrafters och för militära tjänster. Gjord av rip-stop där en sida är täckt med woodland-kamouflage mönster och den andra sidan med ett silverfärgat isoleringslager. Kanterna är förstärkta med en trippel sömn. Tarpen kommer i en packpåse med handtag längs sidan samt på botten.  

Tack vare den 3 dubbla sömmen och bra fördelning av upphängningsöglor (16 stycken) kan du hänga tarpen på många olika sätt eller kanske göra den till ett tält eller ett vindskydd. 

Den övre sidan är i Woodland Camo som gör att man blandas in i omgivningen. Den absorberar lätt värme och den andra sidan är täckt med ett silver färgad värme isoleringslager, vilket ökar värme komforten under till ex. kalla nätter genom att den reflekterar kroppsvärme, till exempel om man vill använda den som bivi. Isolerings lager reflekterar också ljuset och gör att belysning används mera effektivt och på heta dagar reflekterar den solens strålar, vilket sänker temperaturen under tarpen.

Under varmare dagar kan du ha isolerings sidan mot solen så det blir en behaglig skugga som skyddar mot överhettning. Det Thermo-isoleringsskiktet skyddar mot UV-strålar, UV A och UV B (UPF 50+) 

Vikt: 790g
Storlek: 3x3meter / i packpåse: 25cm längdx11cm (diameter)
Färg: Woodland Camo på övre sidan, undersidan ett värme isoleringslager silverfärgad
Antal loops: 16stycken
Material: Andningsbart Rip stop väv, tattentålig (3500mm), med ett silverfärgad isolering lager
Tarpen kommer med 10m lina i en packpåse med handtag längs sidan och på botten av påsen 

Obs! Bushmen gör sitt bästa för att bibehålla högsta produktionsstandard och kvalitet, men de fysiska parametrarna för produkterna (som vikt eller dimensioner) kan skilja sig från specifikationen inom ~ 3%.