DD SUPERLIGHT SOLO MESH TENT

Produkten är tyvärr slut i lager. Tryck gärna på knappen "bevaka" och fyll i din e-mail adress så får du mail när lagret uppdateras, eller kontakta oss så kan vi informera dig i förväg. :-)  

DD Superlight Solo Mesh tent är perfekt när du är ensamt ute och vill sova med mygg och knott på avstånd. Den väger 500g och tar liten plats i din ryggsäck. Du kan använda den såsom den är eller med en tarp som tak eller i kombination med DD SuperLight - XL Pyramid Tent där Superlight Solo Mesh tältet utgör din "sov avdelning".  
Myggnätets maskar är jätte små så även knott hålls utanför.  
Den är lätt att sätta upp, antingen via den övre öglan som används för att spänna en lina uppåt till en gren eller till en ridgelina under tarpen eller så använder man en vandringsstav för att stötta upp tältets tak inifrån. Vandringsstav säljs separat. Du kan också använda den som innertält till en DD Superlight - XL - Pyramid tält. (OBS! Den passar inte i en "vanlig" DD Superlight - Pyramid tält).

Storlek:  L: 240 cm, B: 90 cm, H: 135 cm
Färg: olivgrön 
Vikt:  480g (exklusive pinnar och linor) 
Packsäcken inkluderar en DD SuperLight - Solo Mesh Tent, 5 x SuperLight Pegs, 2 x Guy-Lines (2m)
Lämplig för 1 person (plus ryggsäck)
Tillverkad av ett ultrafint myggnät och en lagers SuperLight ripstop nylon
Golvet: 3000 mm helt vattentätt PU-belagt 
Den har en förstärkning på toppen där du kan ha en vandringsstav för att stötta upp tältets "tak" samt en metallögla i mitten av tältgolvet för att sätta vandringsstaven på. Inne i tältet finns 2 förvaringsfikor. Sömmar är tejpade. Tältpinnar finns med för att "staka" ut mark duken.
Den har en fästningspunkt på takets "topp" så du lätt kan fästa den till en lina för att "hänga upp" taket isf att stötta den inifrån med vandringsstav/pinne.
Blixtlås som går i en 90 graders vinkel från ena sida till mitten och uppåt för att lätt komma in och ut samt kan du rulla upp "dörren".