DD SUPERLIGHT PYRAMID MESH TENT

Produkten är tyvärr slut i lager. Tryck gärna på knappen "bevaka" och fyll i din e-mail adress så får du mail när lagret uppdateras, eller kontakta oss så kan vi informera dig i förväg. :-)  

DD Superlight Pyramid Mesh Tent, bra om du vill vara ute med endast myggskydd, eller så kan du ha den som "inner tält" i DD pyramid tent som säljes separat. Den är enkelt att sätta upp, lätt att packa, extremt lätt att bära. Den ramfria DD SuperLight Pyramid Mesh Tent är en bra lösning när du reser lätt - och vid bara 565g (exklusive pinnar/ linor) kommer det inte att tunga ner dig. Lägg till DD SuperLight Pyramid Tent (säljs separat) för att skapa en vattentät tipi style setup! Tältet kan riggas på två sätt: antingen hängande från tex en ridgelina (finns en toggle på "toppen" som du kan förbinda med en lina som går uppåt till ex. ) eller stötta upp underifrån med bara 1 vandringsstav. Skydd från mygg och knott.

DD SuperLight Pyramid Mesh Tent är komfortabel för 1 person + ryggsäck. Har man ingen packning så fungerar det att vara 2 personer i tältet. 

Mått: L: 200cm, W: 185cm, H: 120cm
Packad storlek - 28cm x 15cm x 11cm

Obs! DD Vandringsstav rekommenderas (ingår ej). Var försiktig så att du inte perforerar grundmaterialet när du använder en stav i tältet för att sätta upp det.

Hämta DD SuperLight Pyramid Mesh Tent-instruktioner (PDF)