DD SUPERLIGHT A-FRAME TENT

Produkten är tyvärr slut i lager. Tryck gärna på knappen "bevaka" och fyll i din e-mail adress så får du mail när lagret uppdateras, eller kontakta oss så kan vi informera dig i förväg. :-)  

DD SuperLight A-Frame Tent är en bra lösning när du reser lätt. Den är gjort som yttre lager till en DD Superlight A-Frame Mesh Tent (säljes separat) för att skapa ett dubbel lager med 3 separata ingångar. Den är utformat för att hållas uppe i båda ändarna med hjälp av vandringsstavar. Den passar i en liten väska - och väger endast 730 g (exklusive pinnar / linor). Den kan användas på sig själv som ett vind skydd. Tillsammans med en DD Superlight A Frame Mesh tent ger den skydd mot mygg och knott och blir den perfekta kombinationen för ett outdoor äventyr.

Enkelt att sätta upp, lätt att packa, extremt lätt att bära
 
DD SuperLight A-Frame Tent är en bra lösning när du reser lätt. Utformat för att hållas uppe i båda ändarna med hjälp av vandringsstavar, passar det här tältet i en liten väska - och med en vikt på bara 730 g (exklusive pinnar / linor) kommer det inte att tunga ner dig!
 
DD SuperLight A-Frame Tent är rymlig nog för 2 personer plus en ryggsäck.
  Den kan användas på sig själv som ett vind skydd men tillsammans med en DD Superlight A Frame Mesh tent kommer den att ge dig skydd mot mygg och knott och tillsammans bli den kompletta lösningen för ett outdoor äventyr.
Mått:
L: 345cm, V: 150cm, H: 115cm
Packad storlek - 29cm x 14cm x 6cm

- tejpade sömmar

- extra "öglor" på sidorna så man kan sätta fast linor för extra stabilitet när det blåser till exempel

- 3 ingångar som kan låsas med dragkedja, en i varje ände och en på sidan

- "Öglor/loops" på varje sida för att fästa vandrings stavar

- inkl. 13 super light pinnar samt 4 tält linor.

Obs! 2 vandringsstavar krävs för att sätta upp tältet (ingår ej). DD Vandringsstavar rekommenderas.