BUSHMEN THERMO BLANKET - PONCHO

Produkten är tyvärr slut i lager. Tryck gärna på knappen "bevaka" och fyll i din e-mail adress så får du mail när lagret uppdateras, eller kontakta oss så kan vi informera dig i förväg. :-)  

Bushmen Thermo Blanket - Poncho, en av de mest universella lösningarna som ger skydd mot kyla och vatten. Storlek: 2x1,4m. Du kan använda den som en filt på marken, ett täcke, en quilt i hängmattan eller som underblanket under din hammock. Dessutom en bekväm och varm "regn"poncho. Perfekt att ha med sig på utflykt!

Den är gjort av ett vattentätt "andningsbar" polyester rip-stop med på insida ett silver reflekterade skikt och på den ett lager av fleece. Denna kombination förbättrar värmeisoleringen med ungefär 30%.

Den är 2x1,4meter och har 8 plastik loops på hörn och långsidorna samt 2 spänne  för att lätt kunna fästa den under din hängmatta när du använder den som en underblanket under hängmattan. ! ha fleece sidan på insida. Vid en av långsidorna finns en "sidoförvaring" som blir en "huva" när du använder den som en poncho.  


Uppsättningen innehåller förutom Thermo blanket också 2 spänne, 2 mini karabiners och en packväska.  

Vikt: 750gram
Material: vattentätt "andningsbar" polyester ripstop med silver reflekterade skikt och ett fleece lager
Storlek: 2x1,4meter
Packstorlek: 40x14 x14cm
Den kommer i en behändig förvarings påse med handtag.