DD JURA 2 SOVSÄCK

Produkten är tyvärr slut i lager. Tryck gärna på knappen "bevaka" och fyll i din e-mail adress så får du mail när lagret uppdateras, eller kontakta oss så kan vi informera dig i förväg. :-)  

DD Jura 2 Sovsäck - En mycket prisvärd sovsäck som även är hammock vänlig men också mycket behändig för fotografer och jägare eftersom den har en vattentätt fotbox. Så man kan kliva in och ut även med skorna på. När det gäller hammock användare är tanken att man kan kliva in i säcken när man står på marken bredvid din hammock och sedan sätta och lägga dig i hammocken mycket lätt utan att vara räd om att fötterna blir blöta. Den har en vattentätt fotbox och ett blixtlås i mitten av säcken samt 2 små nät-fickor inne i säcken som man kan förvara små saker i. Den har en krage (baffel) som kan stängas rund halsen och man kan justera huvuddelen så den sitter åt huvudet så kylan inte kan komma in.

Temperatur: den är komfortabel ner till -5grC.
Material: ytter tyg: vattenavvisande rip-stop nylon (inte helt vattentätt!), fyllning: mikrofiber (syntetisk), fotbox: Oxford nylon (vattentät)

 

Den finns i 2 storlekar:
VANLIG STORLEK:
Längd: komfortabel för personer upp till 188cm
Bröst:komfortabel vid 112cm bröstvid
Vid användande av stövlar och skor i säcken passar fotboxen till sko/stövel st. 46
Pack storlek: Komprimerad: 26x22x21cm
Vikt: 1700g

 

XL STORLEK:
Längd: komfortabel för personer upp till 200cm
Bröst:komfortabel vid 127cm bröstvid
Vid användande av stövlar och skor i säcken passar fotboxen till sko/stövel st. 48
Pack storlek: Komprimerad: 29x23x23cm
Vikt: 2100g