DD SUPERLIGHT JUNGLE HAMMOCK

2 079 kr

Storlek: 2,7m x 1,4m (bekväm för personer upp till 1,95m och 125kg)
Färg: Oliv grön
Total Vikt: 1520g
Inklusive: 2x karbinhakar, 2x pinnar, 2x whoopie sling, 2x treehuggers, 2x elastisk rep, 1x 3m lina
Vikten uppdelad:
Vikt Hammock (dubbel botten) + Whoopie Slings:570g
Vikt Mosquito Net: 380g
Vikt Waterproof Layer: 210g
Vikt Pinnar: 210g
Vikt Tree Huggers, Karabiners, Elastic + Bag: 150g 

Ett modulär superlätt camping system.

Detta är en mycket spännande hängmatta. I detta modulära hängmatta system kan du lägga till eller ta bort delar (t.ex. myggnät och regnskydd) så det passar för just din utflykt och du slipper bära på det "onödiga"! Med den fulla bredden samt stolpar i vardera änden är denna hängmatta otroligt rymlig och bekväm inuti. Det tar lite tid att lära känna detta system och vi rekommenderar att du läser / skriver ut instruktionerna innan du använder den så du kan få ut det mesta av systemet.

Det finns 3 delar: 1. själva hammocken som levereras med med ett lätt whoopie suspension kit.
2. myggnät som är helt avtagbar.
3. det vattentäta lagret (detta är löstagbar och kan användas under hängmattan eller ovanför hängmattan som en kompakt presenning).
4. Det kommer också med pinnar som används för att sprida ut hängmattan så det blir rymligt inuti (dessa kan du ta bort eller ta med efter behov).

Så om du är bara skall vara ute för dagen och vill ha med en hängmatta är det bara att stoppa i "jackfikan" själva mattan med suspension kittet. Om det är insekter är det bara att sätta på myggnätet som fästas med dragkedjor.

Det vattentäta skiktet kan användas under hängmattan så att du kan använda den som bivi på våt mark eller så fäster du den på toppen av hängmattan så det blir som ett tak över mattan. Observera att det vattentäta lagret inte sitter fast på hängmattan, men det kommer att stanna på plats när det fästas vid ändarna och ger fullt regnskydd i lätta vindförhållanden. Detta "tak" är ett lätt alternativ till en tarp för att täcka hängmatta men ger inte utrymme för täckning av redskap eller plats för matlagning. Om du skall campa i hård vind eller om du vill ha mera skydd rekommenderar vi att ta en tarp med dig. Hammocken har en dubbel botten för att stoppa in liggunderlag. Hammocken kommer med ett Whoopie Suspension System