BUSHMEN JUNGLE HAMMOCK MOSQUITO NET499 kr

Bushmen jungle hammock mosquito net, ett komplett insekt skydd i 360grader som passar hängmattor som är mellan 2,7m-3,25m långa. Den skyddar mot mygg, fästingar, flugor och andra små kryp som kan störa dig när du vilar eller sover i hängmattan. Mosquito nätet passar hängmattor som är 2,7m tom 3,25m långa. 

Hur hänger man upp den:
1 På undersidan av myggnätets packpåse finns en ögla och på andra sidan en karbinhake. Fäst öglan som sitter på botten av packpåsen i hängmattans karbin hake. Karbinhake hake på andra sidan fäster du i ena treehugger.
Så Myggnätets packpåse hänger nu mellan hängmattan och treehugger. (Efter du har dragit nätet över hängmattan kopplar du tillbaka hängmattans ögla med treehuggers igen!)
2 Ta hand om att snöret som stänger packpåsen sitter rätt så, drar den igenom lilla loopen så att du kan dra hela myggnätet ur packpåsen och direkt över hängmattan. Sedan fäster du hängmattans upphängning tillbaka på karbinhaken som är kopplat till treehuggers. Ifall att hängmattan är för lång så kan du lossna myggnätet på en sida och spänna upp den med linan på myggnätets ena karbinhake. 

I myggnätets "ridgeline" delen finns det 2 ringar så du kan hänga upp något, till exempel glasögon, ficklampa, nycklar mm.  

För att packa in den gör du exakt det omvända och så är myggnätet fint tillbaka packat i sin påse. OBS! Som sista handling drar snöret igenom loopen igen för att undvika att den glider ur påsen. 

Det behövs kanske lite övning men tycker du att det är för krångligt kan du också bara öppna blixtlåset, sticka in armen och sedan på var sin ände dra hängmattans upphängning igenom så att nätet hänger omkring hängmattan. :-) 

Det är viktig att myggnätets "ridgeline" är ordentligt spänt så att det finns ett insekts fritt utrymme mellan dig och nätet. 

Det finns en dubbel blixtlås på en sida av nätet så att du kan välja från vilken sida du vill komma in eller ut.
! Hängmattorna inuti myggnätet på bilderna ingår ej och köpes separat.

Vikt:  330g
Packstorlek: 18cmx12cmx12cm
Passar en hängmatta mellan 2,7 och 3,25 meter lång
Färg: Finns olika färger att välja ibland.
Kommer med en integrerad pack påse samt en karbinhake 

Obs! Bushmen gör sitt bästa för att bibehålla högsta produktionsstandard och kvalitet, men de fysiska parametrarna för produkterna (som vikt eller dimensioner) kan skilja sig från specifikationen inom ~ 3%.