BUSHMEN BUSHBED HAMMOCK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Bushmen BushBed Hammock, en rymlig, bekväm och lätt hängmatta med myggnät. Med "Ett drag och klick" har du myggnätet på plats. Ovanför huvudet finns en praktisk ficka för att förvara ficklampa, telefon eller andra grejer och tillsammans med den låga vikten tillhör den en av dem bästa hängmattor.

BushBed klarar en belastning på 200kg och storleken är 2,8mx1,4m därför kan även en mycket lång person sova bekvämt både i klassisk och brasiliansk position.

När du ligger i hängmattan är det bara att dra i repet och myggnätet glider ut. Sedan klickar du ihop spännen under hängmattan för att stänga nätet och du är helt skyddad mot insekterna.

Myggnätet ger ett skydd mot även de minsta insekterna tom unga fästingar. Nätets densitet och den speciella tråden som används i nätet gör det omöjligt att "plocka" med kvistar, gräs och annat skräp. Överdelen med myggnät och canape/tyg delen kan spridas över hela eller bara delen av hängmattans längd. Nätet utgör 2/3 del och canape/tygdelen täcker 1/3 del av hängmattan. Canape delen skyddar dig mot direkt solljus, fukt, dam och ger dig privacy. 

Du kan när som helst lyfta på myggnätet/canape och skapa en öppning mellan hängmattan och nätet/canape för att titta runt eller prata med dina vänner. Vill du titta på stjärnorna kan du fästa själva canapen lite högra upp så myggnätet flyttas med och hänger över huvudet istället och så finns möjlighet att stänga från fotdelen upp till 2/3 del av hammocks längd med ett blixtlås så du ligger i en mysig cocoon och huvud delen under myggnätet.  

Om du behöver mera skydd över hängmattan kolla på vår Bushmen Termotarp 3x3, tillsammans med denna tarp blir det en perfekt combo som skyddar mot väder och vind. (Se en av bilderna där kombinationen visas)

BushBed hammocken kommer i en packpåse med ett litet hål på botten där repet körs igenom så att påsen inte bara försvinner och bra att ha kvar myggnätet i till exempel.
Både hängmattan och canape delen är gjord av impregnerad fallskärm tyg, så tyget andas och är vatten avvisande.  

I paketet ligger det också två karbin hakar för montering samt 4m ridgelina för att hålla upp myggnätet.
Vikten, tillsammans med myggnätet, är bara 0,65 kg. Det gör den till en av de lättaste hängmattor med nät.

OBS! Tree huggers ingår inte men kan köpas hos oss separat. 

Material: impregnerad fallskärm tyg så tyget andas och är vatten avvisande
Vikt: 700g (650g hängmattan+nät/canape)
Storlek:  2,8x1,4 / i packpåse:  25cm x 13cm x 13cm
Max. belastning: 200kg
Färg: oliv / myggnät svart

Obs! Bushmen gör sitt bästa för att bibehålla högsta produktionsstandard och kvalitet, men de fysiska parametrarna för produkterna (som vikt eller dimensioner) kan skilja sig från specifikationen inom ~ 3%.