TELLO PREMIUM

Bli först med att recensera denna produkt

Tillgängligt: I lager

336,00 kr

Översikt

TELLO High-Energy är ett komplett Super Premiumfoder som passar vid alla tillfällen där det ställs höga krav på ett eneririkt foder. Ett närings- och vitaminrikt foder som täcker hela din hunds dagliga näringsbehov.

TELLO PREMIUM

Dubbelklicka på bilden ovan för att se bilden i originalstorlek

Zooma ut
Zooma in

Fler bilder

Detaljer

TELLO High-Energy är ett komplett Super Premiumfoder som passar vid alla tillfällen där det ställs höga krav på ett eneririkt foder. Ett närings- och vitaminrikt foder som täcker hela din hunds dagliga näringsbehov. !5 kg.

TELLO PREMIUM är ett komplett Premiumfoder som passar vid alla tillfällen där det ställs höga krav på ett energi- och näringsrikt foder. Alla för hunden viktiga vitaminer är tillsatta och fodret täcker hela din hunds dagliga näringsbehov. Används som ett dagligt foder året om.

TELLO PREMIUM är tillverkat av hökvalitativa råvaror som ger fodret en hög smältbar- och smaklighet. Innehåller fettsyrorna Omega 3, Omega 6, fructo-oligosakkarider (FOS).

TELLO PREMIUM är avsett till unga och vuxna hundar av alla raser. Passar utmärkt till bruks-, tjänste och jakthundar samt dräktiga/digivande tikar. Tello Premium är ett mycket omtyckt kennelfoder.

INNEHÅLLer: Nöt- och fläskkött, vete, korn, animaliskt fett, majs, betfiber, linfrömjöl, blodmjöl, vetegroddar, bryggerijäst, fructo-oligosakkarider (FOS), mineralämnen, vitaminer och spårelement.

 

Produktinformation på tillverkarens hemsida: Tello Premium

Hundfoder kan bara avhämtas eller skickas separat. Om du vill ha fodret levererat vänligen kontakta oss

Produktetiketter

Använd mellanslag för att separera etiketter. Använd apostrofer (') för fraser.